50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

This section is dedicated to the feature & improvement requests (be sure what you are asking does not exist yet in TVPaint Animation ;) )
User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 21 Jan 2020, 14:15

Big THANK FOR YOU! :idea: :D
Attachments
e.jpg
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Hironori Takagi
Posts: 156
Joined: 14 May 2018, 10:15
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Hironori Takagi » 22 Jan 2020, 06:18

I rewrote a part of the ImportFolder script and tried to make it a panel.
Please check it.
ImportFiles_200122.jpg
Attachments
ImportFiles_200122.tvpx
(75 KiB) Downloaded 665 times
TVPaint 11.5.0, Windows10 Pro, DELL Precision M3800 / TVPaint 11.5.0 Mac OS 11.0.1, Apple Mac Pro(Late 2013) & Mac OS 10.12.6, Apple MacBook Air(Mid 2011)

User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 22 Jan 2020, 20:36

Hironori Takagi wrote:
22 Jan 2020, 06:18
I rewrote a part of the ImportFolder script and tried to make it a panel.
Please check it.

ImportFiles_200122.jpg
I am the happiest person! Thank you, HIRONORI! :D
Now I have a lot of time for effective work and life! :!:
Attachments
Thanks.jpg
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 17 Feb 2021, 15:02

Hironori Takagi wrote:
22 Jan 2020, 06:18
I rewrote a part of the ImportFolder script and tried to make it a panel.
Please check it.

ImportFiles_200122.jpg
Hello. I often take a while to download the files. And as they come from colleagues. I break them down into clips. And in each clip, I need to make the picture black and white. But when there are 100 clips, then I have to constantly press FХ STASK / color /color Adjust/ Saturation / -100 Saturation
Question.
You can give me a script. So that I can make all the pictures in all the SELECTED clips in the project BLACK WHITE with one button.
Help me please.
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Hironori Takagi
Posts: 156
Joined: 14 May 2018, 10:15
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Hironori Takagi » 09 Mar 2021, 03:53

I'm sorry.
I probably know how to make it,
But, I don't have time to support for free now.

viewtopic.php?f=10&t=14126
I also saw the above.
Are there any issues that haven't been resolved yet?
TVPaint 11.5.0, Windows10 Pro, DELL Precision M3800 / TVPaint 11.5.0 Mac OS 11.0.1, Apple Mac Pro(Late 2013) & Mac OS 10.12.6, Apple MacBook Air(Mid 2011)

User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 09 Mar 2021, 20:18

Hironori Takagi wrote:
09 Mar 2021, 03:53
I'm sorry.
I probably know how to make it,
But, I don't have time to support for free now.

viewtopic.php?f=10&t=14126
I also saw the above.
Are there any issues that haven't been resolved yet?
I will collect problems with time. I will turn to you. When there will be critical questions. I am grateful to you for your responsiveness.
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 17 Jul 2021, 14:11

Hironori Takagi wrote:
09 Mar 2021, 03:53
I'm sorry.
I probably know how to make it,
But, I don't have time to support for free now.

viewtopic.php?f=10&t=14126
I also saw the above.
Are there any issues that haven't been resolved yet?
Hello.
I am very glad if you are reading this message.
I am having problems with these buttons. YOU made them great.
But after updating to program version 11.5.2, they do not work. I press .. but there is no effect. Could you help? Make them workers again?
Attachments
y.tvpx
(291.5 KiB) Downloaded 10 times
Снимок экрана 2021-07-17 в 15.01.21.jpg
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 17 Jul 2021, 14:48

Animationriver wrote:
17 Jul 2021, 14:11
Hironori Takagi wrote:
09 Mar 2021, 03:53
I'm sorry.
I probably know how to make it,
But, I don't have time to support for free now.

viewtopic.php?f=10&t=14126
I also saw the above.
Are there any issues that haven't been resolved yet?
Hello.
I am very glad if you are reading this message.
I am having problems with these buttons. YOU made them great.
But after updating to program version 11.5.2, they do not work. I press .. but there is no effect. Could you help? Make them workers again?
I reloaded the scripts and everything works again. That happens. Stops working. I do not know why.
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Hironori Takagi
Posts: 156
Joined: 14 May 2018, 10:15
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Hironori Takagi » 19 Jul 2021, 12:10

I tried only the "ImportFiles_200122.grg" button relinked.
You may try "ImportFiles" on attached file "test.tvpx" it works,
and if it works, the following causes are possible.

-There is a cause (Russian etc.) to break the link in the file path where you specified grg in "Set script" for each panel.

Please re-paste the link with the file path (C:test/xxx.grg) containing only numbers and letters. It may be resolved.
Attachments
test.tvpx
(312 KiB) Downloaded 9 times
TVPaint 11.5.0, Windows10 Pro, DELL Precision M3800 / TVPaint 11.5.0 Mac OS 11.0.1, Apple Mac Pro(Late 2013) & Mac OS 10.12.6, Apple MacBook Air(Mid 2011)

User avatar
Animationriver
Posts: 241
Joined: 02 Jul 2017, 09:04
Location: Moscow
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Animationriver » 22 Jul 2021, 08:46

Hironori Takagi wrote:
19 Jul 2021, 12:10
I tried only the "ImportFiles_200122.grg" button relinked.
You may try "ImportFiles" on attached file "test.tvpx" it works,
and if it works, the following causes are possible.

-There is a cause (Russian etc.) to break the link in the file path where you specified grg in "Set script" for each panel.

Please re-paste the link with the file path (C:test/xxx.grg) containing only numbers and letters. It may be resolved.
I run the test file. This is the Assembled button. But after clicking, the program crashes. Did it several times. I don't think it's worth thinking about this problem. Thank you for getting back to communication.
I reloaded the scripts and everything worked again. Thank you! :D
www.youtube.com/c/animationriver
MAC OS 10.12.6-64 bits , MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2.8 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.0, 64bit
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 Мb
Wacom Cintiq 27 QHD Touch - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.37-2

User avatar
Hironori Takagi
Posts: 156
Joined: 14 May 2018, 10:15
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Re: 50% TRANSPARENT for ALL LAYERS IN ALLCLIPS

Post by Hironori Takagi » Today, 10:20

I also read other topics you posted.
I thought: There seems to be another problem with the script that the custom panel doesn't work or crashes when used.
TVPaint 11.5.0, Windows10 Pro, DELL Precision M3800 / TVPaint 11.5.0 Mac OS 11.0.1, Apple Mac Pro(Late 2013) & Mac OS 10.12.6, Apple MacBook Air(Mid 2011)

Post Reply