USB Dongle Issues

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
User avatar
Jesoped
Posts: 96
Joined: 25 Mar 2008, 11:54
Location: Snekkersten, Denmark

USB Dongle Issues

Post by Jesoped » 10 Feb 2010, 19:24

Hi TVPainters,

I can't open TVP - it says that my USB Dongle isn't attached to the USB port, and that I should re-plug the Dongle and press OK to continue, that just doesn't happen. I have checked and checked but the Dongle is sitting there with the green light and all, and it hasn't moved. My computer says it has found some new hardware ( USB UltraPro) that it can't seem to install. I uploaded TVP version 9.5.11 yesterday but everything was fine after that, it wasn't until I had closed my PC and opened it again that the problem occured.

Kinda desperate... Hope to get some answers - got an illustration job that needs to be done, so talk about bad timing.

Kind regards,
Jesper

Patrice
Posts: 895
Joined: 14 Feb 2006, 15:56
Location: Athis-Mons
Contact:

Re: USB Dongle Issues

Post by Patrice » 10 Feb 2010, 20:16

Hi Jesper,
Have you try to (re)install the dongle drivers?

You can download the latest version by following the link here.
Ex TVPaint Team

User avatar
Jesoped
Posts: 96
Joined: 25 Mar 2008, 11:54
Location: Snekkersten, Denmark

Re: USB Dongle Issues

Post by Jesoped » 10 Feb 2010, 21:37

Hi Patrice,

It works! Thanks Patrice - you are a true blessing! : )

Kind, kinder, kindest regards,
Jesper

Patrice
Posts: 895
Joined: 14 Feb 2006, 15:56
Location: Athis-Mons
Contact:

Re: USB Dongle Issues

Post by Patrice » 11 Feb 2010, 19:11

You're welcome Jesper
Ex TVPaint Team

Post Reply