Jason files not importing like in the tutorial

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
mekichii
Posts: 1
Joined: 17 Oct 2019, 20:58

Jason files not importing like in the tutorial

Post by mekichii » 22 Apr 2020, 23:28

Hello ive been trying to ''correctly'' import my jason file in after effects but I can't figure out what I'm doing wrong.

When I use these setting (see image below) to import my jason file only one of the three layers show up and the composition is only 2 seconds long instead of 4 like in my tv paint file.

Settings: https://imgur.com/a/nYpq5mn

Timeline in tvpaint: https://imgur.com/a/Vrm3G1l

Timeline in After effects: https://imgur.com/RVmUQyU

I tried changing the settings while importing and exporting but nothing seems to fix the problem. This is really annoying! :evil:

User avatar
Hironori Takagi
Posts: 118
Joined: 14 May 2018, 10:15
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Re: Jason files not importing like in the tutorial

Post by Hironori Takagi » 24 Apr 2020, 04:35

I usually only deal with 24fps, but I simulated your case.
I checked the script, but the reason is that the frame rate when creating a composition from layers is fixed at 24.00038.
Only the camera is a program that calculates from the frame rate set in TVPaint. I don't know why, because the developer is not in TVPaint now.
From ImportTVP5.5, I've corrected only this part. Please use at your own risk.
Attachments
200424.zip
(11.86 KiB) Downloaded 93 times
TVPaint 11.0.9, Windows10 Pro, DELL Precision M3800 / Mac OS 10.15, Apple Mac Pro(Late 2013)

Post Reply