Cannot change browser location! [TVP10] Topic is solved

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
BinaryD00D
Posts: 23
Joined: 06 Mar 2020, 17:15

Cannot change browser location! [TVP10]

Post by BinaryD00D » 04 May 2021, 21:53

Sorry for creating another thread but I have to quickly export for a job!

No matter what I write or change location when exporting footage, it always reverts back to the same folder. This never happened before. And I can't find a way to change it. Even manually it just goes to the same folder once I hover the mouse out of the text box. I restarted the program and it persists. I don't know what to do...

User avatar
slowtiger
Posts: 2581
Joined: 08 May 2008, 21:10
Location: berlin, germany
Contact:

Re: Cannot change browser location!

Post by slowtiger » 05 May 2021, 10:57

You need to give more technical details about your OS.

I'm on Mac OS, and I think this is more on the OS side since it happens in other software as well.
TVP 10.0.18, Mac Pro Quadcore 3 GHz, 16 GB RAM, OS 10.11, QT 7.7.3

User avatar
Soom
Posts: 850
Joined: 25 Jul 2011, 16:25
Location: World
Contact:

Re: Cannot change browser location!

Post by Soom » 07 May 2021, 00:08

I used to have this issue on my Mac, but I think it was solved in the new update. I remember it was a TVPaint problem. Which version of TVP you are using? which OS?
Hackintosh, OS 10.13.6, Cintiq 22", TVP Pro 11.5.1, http://danasb.com

User avatar
Xavier
Site Admin
Posts: 842
Joined: 01 Oct 2019, 11:08

Re: Cannot change browser location!

Post by Xavier » 07 May 2021, 12:43

BinaryD00D wrote:
04 May 2021, 21:53
Sorry for creating another thread but I have to quickly export for a job!

No matter what I write or change location when exporting footage, it always reverts back to the same folder. This never happened before. And I can't find a way to change it. Even manually it just goes to the same folder once I hover the mouse out of the text box. I restarted the program and it persists. I don't know what to do...
Thanks, we understand that you're in a hurry but indeed, as mentioned by ST and Soom, we need your technical details to figure out what happens.
Short but strong

BinaryD00D
Posts: 23
Joined: 06 Mar 2020, 17:15

Re: Cannot change browser location!

Post by BinaryD00D » 07 May 2021, 14:30

Hello! Thank you for the response. I'm on windows 10. Still rocking TVP 10. It is random though, some times it happens sometimes doesn't. One way I found to kinda "solve" this is to switch from "Project" to "Clip" and vice versa multiple times, eventually the location changes. It's weird, Must be a bug...

User avatar
D.T. Nethery
Posts: 2990
Joined: 27 Sep 2006, 19:19

Re: Cannot change browser location!

Post by D.T. Nethery » 07 May 2021, 15:15

BinaryD00D wrote:
07 May 2021, 14:30
I'm on windows 10. Still rocking TVP 10.
Which version of TVPaint 10 ? (look under the Help Menu: About TVPaint)

It may have been a bug that was fixed in one of the many iterations of TVPaint 10. The final update of TVPaint 10 was version 10.5.7 in December 2014. After version 10.5.7 TVPaint 10 was discontinued and replaced by TVPaint 11 in May 2015. Officially TVPaint 10 is no longer supported, but if you are running a TVPaint version that is older than the latest 10.5.7 you could still upgrade to 10.5.7 by logging in to your account on the main TVPaint website and downloading 10.5.7 . That may fix the issue.

Animator, TVPaint Beta-Tester, Animation Educator and Consultant.
MAC OS 10.14.6 , Macbook Pro Retina 15-inch, Late 2013,
2.3 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.5.1 - 64bit ,
Wacom Cintiq 21 UX ,Wacom Intuos Pro 5 , Wacom driver version 6.3.39-1

BinaryD00D
Posts: 23
Joined: 06 Mar 2020, 17:15

Re: Cannot change browser location!

Post by BinaryD00D » 07 May 2021, 19:10

Thank you all for the response! I tried the new version and still was running into similair problems. Perhaps I would have to erase my cache (made from the previous version)?= Anyway that doesn't much matter anymore because I think I found what the problem was.

The folder I was trying to save to had "L.A." in the title. After troubleshooting a little bit I realized this wasnt happening to folders that didn't have punctuation. I am also using Windows' browser rather than TVP's own browser. This two things together I think made it so it screwed up the destination file. I changed the folder name and now it works (removed the punctuation).

Anyway, thank you for the quick support :)

I wonder if anyone else's problems would've been solved by this?

Post Reply