Problem with JSON export

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
Davor
Posts: 3
Joined: 13 Dec 2018, 10:30

Problem with JSON export

Post by Davor » 08 Feb 2019, 09:43

I am exporting my TVPaint file with JSON, format png. Usually, it works perfect, But with some shots, I get the note: "Can't open file." I have figured that there is apparently a problem with a certain layer. If I delete that layer, the export works. And if I export that layer as a png sequence, not as JSON, that works.
Is there anyone else who has experienced this problem?
I am looking at the layer and cannot see any faults. Blending modes are correct.

Hopefully, someone can help me with this.

Davor.

Davor
Posts: 3
Joined: 13 Dec 2018, 10:30

Re: Problem with JSON export

Post by Davor » 19 Mar 2019, 11:50

Finally, we have figured out what causes this problem.
So to put it here, if somebody gets this problem.
The problem is in the layer name in TVPaint. When people accidentally press SPACE after the Layer Name, that causes the problem.

User avatar
D.T. Nethery
Posts: 2484
Joined: 27 Sep 2006, 19:19

Re: Problem with JSON export

Post by D.T. Nethery » 19 Mar 2019, 13:18

Davor wrote:
19 Mar 2019, 11:50
Finally, we have figured out what causes this problem.

So to put it here, if somebody gets this problem.

The problem is in the layer name in TVPaint. When people accidentally press SPACE after the Layer Name, that causes the problem.
Thank you for posting the solution to the problem.

The awkward file name structure for the JSON export is definitely something that needs improvement. As it is now it is too confusing .
MAC OS 10.12.6 , Macbook Pro Retina 15-inch, Mid 2015,
2.5 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.0.8, 64bit -
Wacom Cintiq 21 UX - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.20-8

Post Reply