WACOM Switcher 1.43 feb/03/2007

User avatar
lemec
Posts: 1611
Joined: 19 Feb 2006, 08:54
Location: Toronto, Ontario, Canada
Contact:

Post by lemec » 07 Mar 2007, 22:06

Yeah -- if you switch to single monitor mode it should detect that...
(Win7x64, TVP Pro 9.5 32-bit)

wray
Posts: 1
Joined: 02 Apr 2007, 20:53
Contact:

just want to say thank You

Post by wray » 03 Apr 2007, 09:39

Hi

Bought my wacom tablet few days ago and the first thing I was missing was switching between the monitors (actually scrolling was the first thing :)
I read the forum on wacom page only to find out that wacom just ignore users with multimonitor setup. (Yes there were some "solutions")

Ok nevermind - just want to thank You because this software saves me a lot of mouse clicks...

Anyway - I am using 4 monitors (luckily only 2 of them are needed for photoshop) so I hope You release new version soon and if I can help with testing somehow please let me know...

The last thing - it's not a flaw but it's just a little bit annoying.
I have Intuos3 A5, and in the config there are tabs, and then the combobox.
Took me some time to realize I cannot close the wacom control panel, because the right tab is not selected (deafult tab selected is "Pen", not the "Mapping")...
So the control panel needs to be running in taskbar. It's no big deal but it's taking up space there. So I don't know if it's possible, but :)
Instead of changing just the ComboBox2, is it possible first change the Tab (because default one is "Pen", this has to be changed to "Mapping" and then You can change the monitor in ComboBox2)
But as I said it's nothing important, I already found a way how to run the Wacom Control Panel in a tray, and it's not taking up space there...

Anyway - thank You again

Lubo

User avatar
lemec
Posts: 1611
Joined: 19 Feb 2006, 08:54
Location: Toronto, Ontario, Canada
Contact:

Post by lemec » 03 Apr 2007, 10:08

Just click the task tray icon for the wacom switcher utility -- that will minimize the wacom control panel to the tasktray...

Ug, I still have to add +2 monitor support...
(Win7x64, TVP Pro 9.5 32-bit)

User avatar
Alicroche
Posts: 2
Joined: 06 Apr 2007, 08:37

Post by Alicroche » 06 Apr 2007, 08:51

I just discovered your fantastic program and wanted to say thank you, it works perfectly for me with my Intuos 3 A5.

[Edit]
One small thing though : When I restarted my computer, a message popped-up saying "Tablet version incompatible, You have to reinstall tablet driver". I am using the driver version 6.02-1 with no problem at all...

Poojipoo
Posts: 1
Joined: 12 Apr 2007, 19:39

Post by Poojipoo » 12 Apr 2007, 21:53

Weee, this is exactly what I want..... except I can't have it. :( For some reason the download link's dead for me, any idea what's up?

User avatar
lemec
Posts: 1611
Joined: 19 Feb 2006, 08:54
Location: Toronto, Ontario, Canada
Contact:

Post by lemec » 12 Apr 2007, 22:10

I've recently switched servers and the parked domain got borked...

You can find it here:

http://www.le-mec.com/phpBB/viewtopic.php?t=181
(Win7x64, TVP Pro 9.5 32-bit)

User avatar
ZigOtto
Posts: 4103
Joined: 17 Feb 2006, 22:50
Location: south-Petazonia

Re: just want to say thank You

Post by ZigOtto » 29 Apr 2007, 10:48

wray wrote:... Anyway - I am using 4 monitors ... so I hope You release new version soon ...
I think Lemec can't meet everyone's particulary demands,
or it could be a fulltime job ... (see picts) :)


Image


Image

User avatar
lemec
Posts: 1611
Joined: 19 Feb 2006, 08:54
Location: Toronto, Ontario, Canada
Contact:

Post by lemec » 29 Apr 2007, 15:37

Ahhhh!!!! Yer breakin' mah balls! I'm a little too busy trying to get a job at the moment... business has been rough lately and I have to find a way to stay fed and housed...
(Win7x64, TVP Pro 9.5 32-bit)

Patrice
Posts: 895
Joined: 14 Feb 2006, 15:56
Location: Athis-Mons
Contact:

Post by Patrice » 29 Apr 2007, 17:52

You need a lot of place to arrange your 18 monitor... on your desk!!!!
Ex TVPaint Team

User avatar
Peter Wassink
Posts: 3307
Joined: 17 Feb 2006, 15:38
Location: Amsterdam (Basse-Lotharingie)
Contact:

Post by Peter Wassink » 30 Apr 2007, 08:24

and what about the electrical bill...
Peter Wassink - 2D animator
• PC: Win10/64 Home - Xeon Quadcore E5410@2.33Ghz - 12Gb RAM
• laptop: Win10/64 Pro - i7-4600@2.1 GHz - 8Gb RAM

User avatar
mox
Posts: 708
Joined: 13 Feb 2006, 19:24
Contact:

Post by mox » 30 Apr 2007, 12:41

But it could be usefull for people such as the architect from The Matrix ! :D
Jerome Lorin
Portfolio
(Win8/TVP 11.0.3-64 bits pro)

User avatar
ZigOtto
Posts: 4103
Joined: 17 Feb 2006, 22:50
Location: south-Petazonia

Post by ZigOtto » 30 Apr 2007, 12:59

Tantalus wrote:and what about the electrical bill...
... and global warming !

generator
Posts: 4
Joined: 21 May 2007, 18:51

Post by generator » 21 May 2007, 18:59

Why can't I use this program with my graphire 4? I've searched all over the internet for a solution (I feel pretty hopeless right now). When I trie to set combobox, it says " combobox not found".

I found this thread on deviantart:
http://www.deviantart.com/deviation/47010352/
This guy had the same problem as me, but the thread says the graphire is supported now.

What steps do I have to walk through to get it to work?

And what does this mean:
version 1.35
# fixed support for graphire tablets... hope it works... You have to hit this button and run the combobox selector Pen Tab->Pen Mode->Detail

What button?

Hope someone can help me, my last hope...

User avatar
malcooning
Posts: 2112
Joined: 29 Mar 2006, 12:43
Location: Tel Aviv
Contact:

Post by malcooning » 22 May 2007, 01:16

[/quote]
Last edited by malcooning on 22 May 2007, 01:18, edited 1 time in total.

User avatar
malcooning
Posts: 2112
Joined: 29 Mar 2006, 12:43
Location: Tel Aviv
Contact:

Post by malcooning » 22 May 2007, 01:17

generator wrote:Hope someone can help me, my last hope...
you shouldn't be so desperate my friend. go out, have a walk in the woods, feed the ducks, watch old people on the plaza...

hang in there buddy...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests