Playback : Layer attenuation working during playback

This section is dedicated to the feature & improvement requests (be sure what you are asking does not exist yet in TVPaint Animation ;) )
Post Reply
User avatar
Mads Juul
Posts: 3990
Joined: 02 May 2007, 19:18
Location: Viborg,Denmark
Contact:

Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Mads Juul » 17 Dec 2015, 15:39

I think it could be nice if the Layer attenuation was working during playback.

Kind Regards Mads Juul
Mads Juul
Storyboard Artist
blog: http://mjstoryboard.blogspot.dk/
Mail: mjstoryboard@gmail .com

Windows 10, 64 bit i7-4790 CPU 4.00 Hz,32 GB RAM, With TVP Animation 11 Pro (11.0.2-64bits)
2 Monitors 1920X1080 pixels + 1 Wacom Cintiq 21UX 2

User avatar
Mads Juul
Posts: 3990
Joined: 02 May 2007, 19:18
Location: Viborg,Denmark
Contact:

Re: Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Mads Juul » 18 Dec 2015, 07:57

I made a feature request here , where my guess is the implementation is dependent of the same solution
http://forum.tvpaint.com/viewtopic.php? ... 703#p88703
Mads Juul
Storyboard Artist
blog: http://mjstoryboard.blogspot.dk/
Mail: mjstoryboard@gmail .com

Windows 10, 64 bit i7-4790 CPU 4.00 Hz,32 GB RAM, With TVP Animation 11 Pro (11.0.2-64bits)
2 Monitors 1920X1080 pixels + 1 Wacom Cintiq 21UX 2

User avatar
Elodie
Site Admin
Posts: 13068
Joined: 06 Jan 2009, 09:53
Location: Metz

Re: Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Elodie » 23 Dec 2015, 08:30

Mads Juul wrote:I think it could be nice if the Layer attenuation was working during playback.

Kind Regards Mads Juul

Sounds logical. After all, you play current layer only, so you should be able to play current layer only + Layer attenuation on.

> to do listed.
Questions or problems regarding the forum ? Please contact me by PM
Question regarding TVPaint or need a quotation ? Please contact me by email

User avatar
Mads Juul
Posts: 3990
Joined: 02 May 2007, 19:18
Location: Viborg,Denmark
Contact:

Re: Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Mads Juul » 23 Dec 2015, 08:43

Thank you :)
Mads Juul
Storyboard Artist
blog: http://mjstoryboard.blogspot.dk/
Mail: mjstoryboard@gmail .com

Windows 10, 64 bit i7-4790 CPU 4.00 Hz,32 GB RAM, With TVP Animation 11 Pro (11.0.2-64bits)
2 Monitors 1920X1080 pixels + 1 Wacom Cintiq 21UX 2

User avatar
Mads Juul
Posts: 3990
Joined: 02 May 2007, 19:18
Location: Viborg,Denmark
Contact:

Re: Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Mads Juul » 10 May 2017, 19:01

Has this been done ? Best Mads
Mads Juul
Storyboard Artist
blog: http://mjstoryboard.blogspot.dk/
Mail: mjstoryboard@gmail .com

Windows 10, 64 bit i7-4790 CPU 4.00 Hz,32 GB RAM, With TVP Animation 11 Pro (11.0.2-64bits)
2 Monitors 1920X1080 pixels + 1 Wacom Cintiq 21UX 2

User avatar
Fabrice
Posts: 9602
Joined: 17 Jul 2007, 15:00
Contact:

Re: Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Fabrice » 11 May 2017, 13:27

not yet or I would have posted.
it's pretty complex since it requires deep changes in the proxy and we work on some other tasks right now.
Fabrice Debarge, Product Manager, TVPaint Team

User avatar
Mads Juul
Posts: 3990
Joined: 02 May 2007, 19:18
Location: Viborg,Denmark
Contact:

Re: Playback : Layer attenuation working during playback

Post by Mads Juul » 11 May 2017, 13:29

Thank you. Best Mads
Mads Juul
Storyboard Artist
blog: http://mjstoryboard.blogspot.dk/
Mail: mjstoryboard@gmail .com

Windows 10, 64 bit i7-4790 CPU 4.00 Hz,32 GB RAM, With TVP Animation 11 Pro (11.0.2-64bits)
2 Monitors 1920X1080 pixels + 1 Wacom Cintiq 21UX 2

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests