Guideline stack

This section is dedicated to the feature & improvement requests (be sure what you are asking does not exist yet in TVPaint Animation ;) )
Post Reply
User avatar
Peter Wassink
Posts: 3495
Joined: 17 Feb 2006, 15:38
Location: Amsterdam (Basse-Lotharingie)
Contact:

Guideline stack

Post by Peter Wassink » 04 May 2018, 13:11

improve the flexibility of adding guides by...:
right click one of the existing guides in the stack for a pull-down with options like:
-select
-duplicate
-delete
-save
-export/import
(-edit (you could keep the global 'edit guides' button on top too))

when i'm putting down a circle fx while another guide (for instance grid) is active.
the grid 'catches' the outer diameter. this is nice and can be usefull but i would also like to be able to make the circle center 'lock' on the grid.
so i'd like to see a toggle for this.
Last edited by Peter Wassink on 23 Nov 2018, 14:30, edited 4 times in total.
Peter Wassink - 2D animator
• PC: Win10/64 Home - Xeon Quadcore E5410@2.33Ghz - 12Gb RAM
• laptop: Win10/64 Pro - i7-4600@2.1 GHz - 8Gb RAM

User avatar
Peter Wassink
Posts: 3495
Joined: 17 Feb 2006, 15:38
Location: Amsterdam (Basse-Lotharingie)
Contact:

Re: Guideline stack

Post by Peter Wassink » 23 Nov 2018, 14:25

Any reaction?

for example, for my current job, i 'd like to be able to duplicate guides in the stack...
Peter Wassink - 2D animator
• PC: Win10/64 Home - Xeon Quadcore E5410@2.33Ghz - 12Gb RAM
• laptop: Win10/64 Pro - i7-4600@2.1 GHz - 8Gb RAM

User avatar
melanie
Site Admin
Posts: 404
Joined: 12 Sep 2017, 07:13

Re: Guideline stack

Post by melanie » 27 Nov 2018, 15:34

We are planning on improving the guidelines. Some of the options you mentioned are already in our TO-DO list :D
Mélanie Do Monte • Sales & Support

User avatar
Peter Wassink
Posts: 3495
Joined: 17 Feb 2006, 15:38
Location: Amsterdam (Basse-Lotharingie)
Contact:

Re: Guideline stack

Post by Peter Wassink » 27 Nov 2018, 21:58

cool!
Peter Wassink - 2D animator
• PC: Win10/64 Home - Xeon Quadcore E5410@2.33Ghz - 12Gb RAM
• laptop: Win10/64 Pro - i7-4600@2.1 GHz - 8Gb RAM

Post Reply