Reinstalling Mirage Studio Pro

You got a problem with Mirage or Aura ? Tell us here.
Post Reply
DelMurice
Posts: 2
Joined: 10 Oct 2011, 00:37

Reinstalling Mirage Studio Pro

Post by DelMurice » 10 Oct 2011, 00:44

I have Mirage Studio Pro+,getting started guide and the dongle key. I revived my PowerMac G4 (needed a new HD, therefore the reason for reinstall), Unfortunately I have to register it again, but the link is no longer valid. Can someone here help me out with getting it up and running again?

User avatar
slowtiger
Posts: 2071
Joined: 08 May 2008, 21:10
Location: berlin, germany
Contact:

Re: Reinstalling Mirage Studio Pro

Post by slowtiger » 10 Oct 2011, 13:56

Haven't you saved your Lock and Unlock code somewhere else?
TVP 10.0.18, Mac Pro Quadcore 3 GHz, 16 GB RAM, OS 10.11, QT 7.7.3

User avatar
Fabrice
Posts: 9761
Joined: 17 Jul 2007, 15:00
Contact:

Re: Reinstalling Mirage Studio Pro

Post by Fabrice » 10 Oct 2011, 14:23

DelMurice wrote:I have Mirage Studio Pro+,getting started guide and the dongle key. I revived my PowerMac G4 (needed a new HD, therefore the reason for reinstall), Unfortunately I have to register it again, but the link is no longer valid. Can someone here help me out with getting it up and running again?
Please send us a message here with as many details as possible about you (name, adress, date or purchase, dogtag or dongle number, ...).
Fabrice Debarge, Product Manager, TVPaint Team

DelMurice
Posts: 2
Joined: 10 Oct 2011, 00:37

Re: Reinstalling Mirage Studio Pro

Post by DelMurice » 13 Oct 2011, 09:09

Thanks for the help, you guys are great.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests