Intel Mac Boot Camp and Mirage

You got a problem with Mirage or Aura ? Tell us here.
User avatar
shokunin76
Posts: 18
Joined: 03 Jan 2007, 18:40
Location: london
Contact:

Re: Intel Mac Boot Camp and Mirage

Post by shokunin76 » 16 Jul 2008, 06:41

Common sense would say that if there is a windows installer on the cd - then the code would work on both platforms, I don't remember if Mirage was sold as per platform. So it should work.

User avatar
Julian wigley
Posts: 51
Joined: 06 May 2008, 11:46
Location: Australia
Contact:

Re: Intel Mac Boot Camp and Mirage

Post by Julian wigley » 17 Jul 2008, 09:24

Mirage 1.5a works on both platforms, with your dongle, unless you have a Mac with....
All the best,
jules.

User avatar
shokunin76
Posts: 18
Joined: 03 Jan 2007, 18:40
Location: london
Contact:

Re: Intel Mac Boot Camp and Mirage

Post by shokunin76 » 18 Jul 2008, 12:36

...sorry didn't get the bit after the 3 dots :D

User avatar
Julian wigley
Posts: 51
Joined: 06 May 2008, 11:46
Location: Australia
Contact:

Re: Intel Mac Boot Camp and Mirage

Post by Julian wigley » 19 Jul 2008, 08:42

shokunin76 wrote:...sorry didn't get the bit after the 3 dots :D
..an Intel processor.

User avatar
Klaus Hoefs
Posts: 558
Joined: 03 May 2008, 22:24
Location: Hamburg
Contact:

Re: Intel Mac Boot Camp and Mirage

Post by Klaus Hoefs » 19 Jul 2008, 09:14

What about http://www.parallels.com/ ?
A friend of mine runs Mirage 1.5a on MacBookPro with it.
But you need also the Win OS to be installed.
I recently got a new MacBookPro and worked on it with Parallels/ TVP 8.61 under Win without any problems.
__________________
http://www.khoefs.de

Post Reply