remote control frame by frame shifting problem!

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
Kayaha
Posts: 32
Joined: 22 Apr 2014, 11:50
Location: Stockholm
Contact:

remote control frame by frame shifting problem!

Post by Kayaha » 15 Jun 2014, 09:00

I am working on Mac book pro with TVP animation 10 pro(10.5.5-64 bit)
to my surprise suddenly the remote control with is on current project window stop working correctly...I need to go from one fram to another just used to use the bottom with two triangle and plus , there and back...It worked correctly but suddenly it stopped.Now it jumps to the beginning of the animation , and to the end of animation. Why? what has happened?it strangely work still with keyboard! so I am saved... But feel uncomfortable that the program function is disturbed and it is not stabil!What will happen next?

User avatar
Paul Fierlinger
Posts: 7716
Joined: 03 May 2008, 12:05
Location: Pennsylvania USA
Contact:

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Paul Fierlinger » 15 Jun 2014, 09:43

Did you have an old version of TVP from a long time ago and now have a new one? This has been changed from frame to frame advance, to instance to instance advance, which is much better.
Paul
http://www.slocumfilm.com
Desktop PC Win10-Pro -64 bit OS; 32.0 GB RAM
Processor: i7-2600 CPU@3.40GHz
AMD FirePro V7900; Intuos4 Wacom tablet

User avatar
Paul Fierlinger
Posts: 7716
Joined: 03 May 2008, 12:05
Location: Pennsylvania USA
Contact:

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Paul Fierlinger » 15 Jun 2014, 09:47

Please post your questions only in one place. I have answered your question in the other place.
Paul
http://www.slocumfilm.com
Desktop PC Win10-Pro -64 bit OS; 32.0 GB RAM
Processor: i7-2600 CPU@3.40GHz
AMD FirePro V7900; Intuos4 Wacom tablet

Kayaha
Posts: 32
Joined: 22 Apr 2014, 11:50
Location: Stockholm
Contact:

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Kayaha » 15 Jun 2014, 10:38

hey ,
I have the same version since the beginning, it just stop working form one day to another.
sorry for posting twice...I haven't seen it

User avatar
Paul Fierlinger
Posts: 7716
Joined: 03 May 2008, 12:05
Location: Pennsylvania USA
Contact:

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Paul Fierlinger » 15 Jun 2014, 11:42

This is strange. Let me see if I understand: the symbol with the plus sign you are talking about is called Previous (and Next) Instance when you hover your mouse over it, isn't it? But you want it to jump from frame to frame even if your cursor would be sitting on an image layer (like it used to be). Do I understand correctly?
Paul
http://www.slocumfilm.com
Desktop PC Win10-Pro -64 bit OS; 32.0 GB RAM
Processor: i7-2600 CPU@3.40GHz
AMD FirePro V7900; Intuos4 Wacom tablet

Kayaha
Posts: 32
Joined: 22 Apr 2014, 11:50
Location: Stockholm
Contact:

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Kayaha » 15 Jun 2014, 14:00

yes, exactly...I have solve already situation, I downloaded the newest version... and it works now everything...But anyway that was total disorder...

User avatar
Thierry
Site Admin
Posts: 2249
Joined: 07 Jan 2013, 08:28

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Thierry » 16 Jun 2014, 07:08

Kayaha wrote:I am working on Mac book pro with TVP animation 10 pro(10.5.5-64 bit)
You should update to the 10.5.7 version of TVPaint Animation first.
On holidays from July 10th to July 28th. En congés du 10 au 27 juillet.
------------------------------
Si votre question a trouvé réponse, marquez votre sujet comme Résolu. ~ If your question has been answered, mark your topic as Solved.
------------------------------

Elodie
Posts: 13913
Joined: 06 Jan 2009, 09:53
Location: Metz

Re: remote control frame by frame shifting problem!

Post by Elodie » 16 Jun 2014, 15:17

Guys, if a subject is created twice, do not answer both :wink:

Post Reply