Saved spline into wrapping grid

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
User avatar
donbartolo
Posts: 88
Joined: 31 Jul 2006, 11:33

Saved spline into wrapping grid

Post by donbartolo » 05 Jun 2007, 10:31

Hello guys. :)

I wonder f it was possible to use a saved spline into the wrapping grid where each point should be a coordinate of the source/destination.

Bart :)

User avatar
TVPaint
Site Admin
Posts: 711
Joined: 07 Feb 2006, 13:36

Post by TVPaint » 05 Jun 2007, 12:05

You mean you'd like to have a saved spline for each point of the grid ?

User avatar
donbartolo
Posts: 88
Joined: 31 Jul 2006, 11:33

:)

Post by donbartolo » 05 Jun 2007, 13:49

Rehola Tv Paint crew!


Well, if i got the picture, 'spline' is the name given to the form created by different connected points made with the 'spline-tool'.

If that's right, it should be nice that you can load the spline from the splinebin into the wapping-grid. So that each point of the spline should be represented by a point on the wrapping grid.


Bart :)

Post Reply