New Anim Layer button

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
acrookedheart
Posts: 15
Joined: 02 Apr 2017, 01:47

New Anim Layer button

Post by acrookedheart » 26 May 2018, 13:13

I love creating and using Custom Panels.

The one Keystroke I can not locate is New Animation Layer. I can make it a shortcut, but that doesn't help with adding a button to the Custom Panel

:?:
Attachments
Capture2.png
Capture.PNG

Svengali
Posts: 1144
Joined: 28 Dec 2006, 10:08
Contact:

Re: New Anim Layer button

Post by Svengali » 26 May 2018, 16:06

It may be that keystroke isn't available because the new layer needs a name???
What you can do instead is insert a type script's command line with the following GEORGE instruction (assume the name of your new layer will be NewLayer)

tv_LayerCreate NewLayer

you should follow that with a keystroke command:
Layer:Make Anim

Once created, the new layer can be renamed.

Sven
Desktop: tvp Pro 11.0.8-64bit, Win8.1 - 24GB ram -2TB HHD - 256GB SSD - intuos4 - d.ver.6.3.15-3
Android Tablet: release 11, Samsung Galaxy Note10.1 - 32GB internal - microSD 32GB

acrookedheart
Posts: 15
Joined: 02 Apr 2017, 01:47

Re: New Anim Layer button

Post by acrookedheart » 27 May 2018, 19:47

thanks Sven, I'll give that a shot.

acrookedheart
Posts: 15
Joined: 02 Apr 2017, 01:47

Re: New Anim Layer button

Post by acrookedheart » 27 May 2018, 21:32

Svengali wrote:
26 May 2018, 16:06
It may be that keystroke isn't available because the new layer needs a name???
What you can do instead is insert a type script's command line with the following GEORGE instruction (assume the name of your new layer will be NewLayer)

tv_LayerCreate NewLayer

you should follow that with a keystroke command:
Layer:Make Anim

Once created, the new layer can be renamed.

Sven

That worked perfectly, thank you.

Post Reply