timeline disappeared under 'project' tab Topic is solved

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
User avatar
bazookash
Posts: 18
Joined: 27 Jul 2016, 21:08
Location: New York, USA
Contact:

timeline disappeared under 'project' tab

Post by bazookash » 05 Feb 2017, 03:41

Hello,
I don't see timeline when I am on the 'Project' tab. It is very inconvenience.
does anyone know, if there is anyway I can go back to default interface set up or just re-activate/enable Timeline bar?

I attached image below
Thank you so much
Attachments
Screen Shot 2017-02-04 at 8.11.27 AM.png
Last edited by bazookash on 05 Feb 2017, 03:51, edited 1 time in total.

User avatar
D.T. Nethery
Posts: 2448
Joined: 27 Sep 2006, 19:19

Re: timeline disappeared under 'project' tab

Post by D.T. Nethery » 05 Feb 2017, 03:48

bazookash wrote:Hello,
I don't see timeline when I am on the 'Project' tab. It is very inconvenience.
does anyone know, if there is anyway I can go back to default interface set up or just re-activate/enable Timeline bar?

I attached image below
Thank you so much

Maybe I misunderstand you , but the way to view the Timeline is to click on the Clip Timeline tab instead of the Project tab.
MAC OS 10.12.6 , Macbook Pro Retina 15-inch, Mid 2015,
2.5 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.0.8, 64bit -
Wacom Cintiq 21 UX - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.20-8

User avatar
bazookash
Posts: 18
Joined: 27 Jul 2016, 21:08
Location: New York, USA
Contact:

Re: timeline disappeared under 'project' tab

Post by bazookash » 05 Feb 2017, 04:00

thank you so much for the reply D.T. Nethery

I was talking about timeline/playback bar in Project tab , not in the timeline tab.
I screen captured from different computer to show you what i meant
Attachments
Screen Shot 2017-02-04 at 10.32.24 PM.png

o0Ampy0o
Posts: 115
Joined: 25 Oct 2015, 22:26

Re: timeline disappeared under 'project' tab

Post by o0Ampy0o » 05 Feb 2017, 08:16

.

Try clicking the inverted pyramid icon located in the upper right corner of the drawing/scene window.

That control panel is called the Remote.

It can be toggled in and out.

Remote Switch2.png
Remote Switch2.png (2.63 KiB) Viewed 5375 times
Interface-1.jpg
Interface-1.jpg (64.71 KiB) Viewed 5375 times
Last edited by o0Ampy0o on 05 Feb 2017, 13:34, edited 4 times in total.
Main System: Mac Pro running OS X: 10.10.5 | 3.8GHz i7 | 32GB RAM | NVIDEA GeForce GTX 970 4GB | 64-bit TVPaint Pro 11.0.6 | iPad Pro, Apple Pencil and Astropad | Wacom Intros Pro using Driver: 6.3.21-8

User avatar
D.T. Nethery
Posts: 2448
Joined: 27 Sep 2006, 19:19

Re: timeline disappeared under 'project' tab

Post by D.T. Nethery » 05 Feb 2017, 13:01

bazookash wrote: I was talking about timeline/playback bar in Project tab , not in the timeline tab.
I screen captured from different computer to show you what i meant
Ok, I did misunderstand what you were asking about .

It is as o0Ampy0o says in the post above: Click on the inverted pyramid icon located in the upper right corner interface . That will goggle the playback bar on and off . You must have clicked it accidentally and did not realize it or you may have accidentally selected "Inlay View" from the View menu , which will also toggle off the playback bar . If that happens just deselect Inlay View under the View menu.
MAC OS 10.12.6 , Macbook Pro Retina 15-inch, Mid 2015,
2.5 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.0.8, 64bit -
Wacom Cintiq 21 UX - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.20-8

User avatar
bazookash
Posts: 18
Joined: 27 Jul 2016, 21:08
Location: New York, USA
Contact:

Re: timeline disappeared under 'project' tab

Post by bazookash » 05 Feb 2017, 17:00

D.T. Nethery wrote:
bazookash wrote: I was talking about timeline/playback bar in Project tab , not in the timeline tab.
I screen captured from different computer to show you what i meant
Ok, I did misunderstand what you were asking about .

It is as o0Ampy0o says in the post above: Click on the inverted pyramid icon located in the upper right corner interface . That will goggle the playback bar on and off . You must have clicked it accidentally and did not realize it or you may have accidentally selected "Inlay View" from the View menu , which will also toggle off the playback bar . If that happens just deselect Inlay View under the View menu.
thank you so much o0Ampy0o and D.T Nethery
It was 'Inlay' .
now i have remote on my tvpaint. oh yes
thank you masters!!

Post Reply